Gündem

Gündem Haberleri

Bursaspor başkanını seçiyor


Gündem 5.06.2021 23:30:00 0
Bursaspor başkanını seçiyor

Bursaspor Olağan Genel Kurulunda Emin Adanur liderliğinde Hayrettin Gülgüler ile Erkan Kamat ve Serdar Acarhoroz başkanlık koltuğu için yarışıyor.

BURSA (İGFA) - Bursaspor Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilen 3 adaylı kongrenin divan başkanlığını Emre Akçil yaptı. Hazirun listesine imza atan 1590 üyeden 1500 oy kullanıldı.
DENETLEME KURULUNU GÜLGÜLERİN EKİBİ KAZANDI
Saat 20.00 itibariyle sandıklar kapanarak, oylar sayılmaya başlandı. İlk olarak Denetim Kurulundaki 5 sandık açıldı. Sandıktan Hayrettin Gülgülerin ekibi kazandı. Üç yıllığına göreve gelen denetleme kuruluna Erhan Öztürk, Rabia Nur Afşar ve Onur Dağlı seçildi.
Üç adaylı yönetim kurulunun seçimi için genel kurula katılan 1500 üyenin oyların sandık sandık sayımı sürüyor. Şu ana kadar açılan 8 sandıkta Hayrettin Gülgülere 465 oy, Erkan Kamata 309 Serdar Acarhoroza ise 111 oy çıktı.

https://youtu.be/dVN3SC3VsW4

Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor