Gündem

Gündem Haberleri

Bursaspor başkanını seçiyor


Gündem 6.06.2021 00:00:00 0
Bursaspor başkanını seçiyor

Bursaspor Olağan Genel Kurulunda Emin Adanur liderliğinde Hayrettin Gülgüler ile Erkan Kamat ve Serdar Acarhoroz başkanlık koltuğu için yarışıyor.

BURSA (İGFA) - Bursaspor Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilen 3 adaylı kongrenin divan başkanlığını Emre Akçil yaptı. Hazirun listesine imza atan 1590 üyeden 1500 oy kullanıldı.
DENETLEME KURULUNU GÜLGÜLERİN EKİBİ KAZANDI
Saat 20.00 itibariyle sandıklar kapanarak, oylar sayılmaya başlandı. İlk olarak Denetim Kurulundaki 5 sandık açıldı. Sandıktan Hayrettin Gülgülerin ekibi kazandı. Üç yıllığına göreve gelen denetleme kuruluna Erhan Öztürk, Rabia Nur Afşar ve Onur Dağlı seçildi.
9 SANDIK AÇILDI...
Üç adaylı yönetim kurulunun seçimi için genel kurula katılan 1500 üyenin oyların sandık sandık sayımı sürüyor. Toplam 10 sandıktan şu ana kadar açılan 9 sandıkta Hayrettin Gülgülere 545 oy, Erkan Kamata 334 Serdar Acarhoroza ise 118 oy çıktı.

https://youtu.be/dVN3SC3VsW4

Ormanya'da 10. yıl marşı yankılandı Ormanya'da 10. yıl marşı yankılandı
ABD'nin Ukrayna'ya devasa yardım paketi savaşın seyrini etkileyecek mi? ABD'nin Ukrayna'ya devasa yardım paketi savaşın seyrini etkileyecek mi?
Dilovası’nda 23 Nisan törenle kutlandı Dilovası’nda 23 Nisan törenle kutlandı
Muratpaşa'da ekolojik yaşama can suyu Muratpaşa'da ekolojik yaşama can suyu
Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut'tan heyecalandıran işbirliği Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut'tan heyecalandıran işbirliği