BursaSu’da hijyen ve kaliteden taviz yok


Gündem 16.06.2021 14:00:00 0
BursaSu’da hijyen ve kaliteden taviz yok

Bursada Jeotermal Anonim Şirketi’nin tesislerinde dolumu gerçekleştirilen Bursasu’yun dolum ve paketleme işlemlerinin ve üretiminin tamamı el değmeden, hijyenik ortamlarda gerçekleştiriliyor.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımıyla kent ekonomisine kazandırılan, dünya standartlarındaki makine parkuru ve üretim sistemiyle sektörde öne çıkan Bursasu, hijyen ve kaliteden taviz vermiyor.

Uludağın zirvesindeki eşsiz ve doğal kaynaklarından gelen suyun sağlığa uygunluk koşulları birçok farklı noktada kontrol ediliyor, son teknolojik makineler ile el değmeden şişeleniyor. Üretimden dağıtıma tüm süreçlerde uluslararası standartları uygulayan Bursasu, kalitesini de birçok belgeyle tescilledi. ISO 9001 Kalite ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi gerekliliklerini sağlayan Bursasu, tüketici ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak müşteri memnuniyeti ve gıda güvenliğini en üst seviyede tutuyor.

Doğal kaynak suyunun çıkış noktasından, ürünün tüketiciye ulaşmasına kadar olan tüm üretim aşamasında temizlik ve hijyen koşullarından taviz vermeyen Bursasu, güvenli üretim hedefiyle insan sağlığına doğrudan etki edebilecek hammaddelerin kontrolüne de büyük önem veriyor. ISO 9001 KYS, ISO 22000 GGYS ve ISO 14001 Çevre Yönetim sistemlerine de sahip olan Bursasu, ürün gamındaki tüm markalar için de Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) kriterlerini uyguluyor.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...