Cengiz Ergün Basın Bayramı’nı kutladı


Gündem 24.07.2021 14:00:00 0
Cengiz Ergün Basın Bayramı’nı kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “Her yıl 24 Temmuz’da Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlanıyor. Bin bir güçlük ve emekle halkın haber alma özgürlüğü için çalışan basın emekçilerinin toplumdaki yeri değerlidir. Toplumsal doğruları halka aktararak, demokrasimizi güçlendiren basın mensupları, yerelde de bulundukları şehrin tanıtımına önemli katkıları tartışılmaz bir gerçektir. Zor koşullar altında, gece-gündüz, yağmur-çamur demeden bu görevini yerine getirmek için canla başla çalışan basın emekçilerine teşekkür etmek borcumuzdur. Bu duygularla başta Manisa’mızda görev yapan basın mensubu kardeşlerim olmak üzere, bu önemli görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor; sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum.”


Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı