Cengiz Ergün’den Kırkağaç’a müjde


Gündem 1.08.2021 16:30:00 0
Cengiz Ergün’den Kırkağaç’a müjde

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe merkezi, Karakurt ve Gelenbe mahallelerindeki atıksu arıtma tesislerinin ardından ilçedeki 4’üncü tesisin İlyaslar mahallesine kazandırılacağının müjdesini verdi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent haline getirme ve gelecek nesiller için temiz ve sağlıklı bir çevre bırakma vizyonu doğrultusunda yatırımlarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde çevreci yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Kırkağaç ilçesine bağlı İlyaslar mahallesinde mahallenin çehresini ve yaşam kalitesini yükseltecek olan bir atıksu arıtma tesisi yapılacağının müjdesini veren Başkan Ergün, “İlyaslar mahallemize kazandıracak olduğumuz çevreci, modern ve çağın şartlarına uygun koşullarda hizmet verecek olan atıksu arıtma tesisimizin ihalesi 24 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek” dedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı