CHP’li Özel, İmam Demirkan hakkında suç duyurusunda bulundu


Gündem 31.05.2021 14:30:00 0
CHP’li Özel, İmam Demirkan hakkında suç duyurusunda bulundu

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ayasofya Camiinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bulunduğu ortamda Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuduğu gerekçesiyle Yıldırım Beyazıt Camii imamı Mustafa Demirkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

İSTANBUL (İGFA) - CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Yıldırım Beyazıt Camii imamı Demirkan hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğu sosyal medya hesabından duyuran Özel, şikayet dilekçesinde, Ayasofya’nın müze olma kararının altında Atatürk ve dönemin Bakanlar Kurulu üyelerinin imzasının bulunduğunu belirterek, Demirkan hakkında kamu davası açılmasını istedi.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.