CHP’nin Bursa Büyükşehir adayı Bozbey ‘erken seçim’ sahasına indi


Gündem 11.06.2021 18:30:00 0
CHP’nin Bursa Büyükşehir adayı Bozbey ‘erken seçim’ sahasına indi

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, muhalefet cephesinde erken seçim beklentilerinin giderek arttığı bu dönemde, yeniden sahaya indi.

BURSA (İGFA) - Bursada önceki gün Gürsuda ilçe yöneticileriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretleri sosyal medyada paylaşarak duyuran Mustafa Bozbey, bugün de Ulucami çevresi ve Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Vatandaşlarla selamlaşıp, sohbet eden Bozbeye, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ve il yönetim kurulu üyeleri ile Osmangazi İlçe Başkanı Metin Yılmaz, belediye meclisi üyeleri ve İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş da eşlik etti.

Pandemi döneminde yaşanan sıkıntılar başta olmak üzere, CHPnin her kademede aylardır dile getirdiği ekonomik sorunları ilk ağızdan dinleyen Bozbey, adeta ayakta kalma savaşı veren işçi, emekli, köylü üretici, genç-yaşlı her kesimin gelecek kaygısı içerisinde olduğunu da gözlemledi. ozbey, "Sıkıntıları dinliyoruz. Sorunlar çok büyük ama tüm bunlara rağmen hemşerilerimizin yüzünde gördüğümüz umut ışığı ve yaşam enerjisi, bize de adeta enerji aşılıyor. Bu zor günleri hep birlikte aşacağımıza olan inancımız tam" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz