CHPli Ağbaba: "Sultansuyu Harası kimsenin çiftliği değil"

Malatyanın en kıymetli arazisi Sultansuyu Harası ile ilgili tartışmalara CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AK Partili milletvekillerine sordu: "Burada parmağınız var mı yok mu?"


Gündem 9.03.2021 01:30:00 0
CHPli Ağbaba:

MALATYA (İGFA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, partisinin Malatya İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Enver Kiraz ve partililerin katılımıyla düzenlenen toplantıda Ağbaba, Türkiye ve Malatya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Malatyanın en kıymetli arazisi Sultansuyu ile ilgili görüşlerini aktaran CHPli Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Sultansuyunun birilerinin iştahını kabarttığını öne sürdü. "Binayı önce yıkmak istediler sonra sosyal tesisleri 5 yıllığına kiraya verdiler" diyen Ağbaba, "Şimdi Hippoterapi Merkezi 5 yıllığına özel bir firmaya kiralanmış durumda. Burada açıkça suçluyorum. AK Parti milletvekillerinin burada parmağınız var mı yok mu? Ortaklığınız var mı yok mu? Ama sorumlu olduğunuz kesin. Siz burada bostan korkuluğu değilsiniz! Sultansuyu Harası kimsenin babasının çiftliği değil, AKP’nin çiftliği hiç değil!" dedi. "AKP’lilerin burada parmağı yoksa sorumlulukları vardır" diyen Veli Ağbaba. "Bazıları buraya göz dikmiş durumda” dedi.

"KAZA İLE İLGİLİ KOMİSYON KURULMALI"

Öte yandan Ağbaba, Bitlis Tatvan’da 11 askerin şehit düştüğü helikopterin kaza kırıma uğramasıyla ilgili de, “Biri Korgeneral olmak üzere 11 askerimizi şehit verdiğimiz bu helikopter kazası mutlaka araştırılmalıdır. TBMM’nde bununla ilgili komisyon kurulmalıdır” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı