CHPli Ertürk: “Aksarayda rakibiz ancak siyasi Hasım değiliz”

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri, Aksaray medyasının köşe yazarları ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.


Gündem 13.04.2021 13:30:00 0
CHPli Ertürk: “Aksarayda rakibiz ancak siyasi Hasım değiliz”
AKSARAY (İGFA) - Aksarayda CHP İl Başkanlığı, Tunalı Kafede gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında, köşe yazarları ile bir araya gelerek Aksaray’ın sorunlarını görüştü. CHP Aksaray İl Başkanı  Ali Abbas Ertürk, gazetecilerin sorularına samimi ve içtenlikle cevap verdi.

Aksaray’da önemli konularda, iktidara baskılar yaparak, sonuç elde etmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Ertürk, özellikle kanayan yara haline gelen Aksaray Demiryolu için, ciddi muhalefet baskıları oluşturarak, iktidar mensuplarını köşeye sıkıştırdıklarını, ve en kısa sürede de bu  tepkilerin sonuç vererek Demiryolu ihalesinin yapılarak müjdesinin verileceğine inandığını kaydetti. Başkan Ertürk, sadece demiryolu konusunda ,muhalefet olarak seslerinin yükseltmediklerini, Aksaray Devlet Hastanesi, Cezaevi, çöle dönen Eskil Ovası, otoban içinde, muhalefet olarak, çözüm üretilmesini istediklerini hatırlattı.

Başkan Ertürk, İktidar İl Başkanı Hüseyin Altınsoyun etkisiz il başkanı olduğunu belirterek, "Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim olarak, iktidarın yaptığı güzel şeyleri alkışladığımız gibi  eksikleride gündeme getirerek Aksaray’ın sorunlarını duyurmaya çalışıyoruz. Muhalefet olarak, yapılana alkış tutmayı, yapılmayanıda eleştirmeyi görev olarak biliyoruz. Halkımızın sorunlarını dinledik, sorunlarını dile getirdik,dile geitrmeye devam edeceğiz. Bu sorunları genel Başkanımız Kılıçtar oğlu ve milletvekillerimizle meclis taşıdık. Aksaray’da büyük bir siyasi açık var.Bu yüzden muhalefet partilerinin milletvekilleri sürekli Aksaray’a geliyor. Çünkü iktidarın Aksaray Milletvekilleri ve genel başkanları Aksarayın sorunlarını göz ardı ediyor" diye konuştu.

Öte yandan Aksaray’da bir Devlet Hastanesi olmadığını anımsatan Başkan Ertürk, "Bir ilin Devlet Hastanesinin olmaması  söz konusu olamaz, bunun için muhalefet olarak elimizden geleni yapacağız. Biliyorsunuz, bir yurt meselesi var çözüme kavuşmadı, Eski Cezaevi meselesi var, sorun çözülmedi. İktidarın iyi yaptığı işlere teşekkür ederiz, ama yapmadıklarınıda eleştiririz, Bu muhalefet olarak bizim görevimiz. Şunu herkes bilmeli biz siyasi rakibiz, siyasi  hasım değiliz” dedi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor