Gündem

Gündem Haberleri

Christan Eriksen’e kötü haber


Gündem 14.06.2021 07:30:00 0
Christan Eriksen’e kötü haber

EURO 2020 B Grubunda oynanan Danimarka-Finlandiya maçının 43. dakikasında fenalaşarak yerde kalan Christian Eriksen tüm dünyayı korkutmuştu. Sağlık ekiplerinin kalp masajıyla hayata döndürdüğü Eriksen için kötü haberi spor kardiyoloji profesörü Sanjay Sharma verdi.

Ünlü futbolcu Christian Eriksen, EURO 2020 D Grubunda oynanan Danimarka-Finlandiya maçının 45. dakikasında bir anda fenalaşarak yere yığılmıştı. Kalp krizi geçirdiğinden şüphelenilen 29 yaşındaki oyuncu sağlık ekiplerinin başarılı müdahalesiyle hayata döndürülmüştü.

KÖTÜ HABERİ PROFESÖR KARDİYOLOG VERDİ

Durumunun stabil olduğu açıklanan ve hastanede olan Eriksen daha sonra takım arkadaşlarını arayarak maça devam etmelerini istemişti. Danimarkalı yıldız oyuncuyla ilgili kötü haber ise spor kardiyoloji profesörü Sanjay Sharmadan geldi.

"HİÇBİR DOKTOR BİR DAHA FUTBOL OYNAMASINA İZİN VERMEZ"

İngiliz ulusal haber ajansı PAya konuşan Sharma, "Hiçbir tıp doktoru Eriksenin tekrar futbol oynamasına izin vermeyecek. Açıkçası orada bir şeyler çok ters gitti. Ama onu hayata geri döndürmeyi başardılar. Soru şu; Ne ve neden oldu?

"TIP UZMANI ONUN TEKRAR ÖLMESİNE İZİN VERİR Mİ?"

Döndüğü ve uyanık olduğu için çok memnunum. Bir daha futbol oynayıp oynamayacağını bilmiyorum. Orada birkaç dakikalığına da olsa öldü, tıp uzmanı onun tekrar ölmesine izin verir mi? Cevap kesinlikle hayır.


Kaymakam Özyiğit’ten Başkan Büyükgöz’e hayırlı olsun ziyareti Kaymakam Özyiğit’ten Başkan Büyükgöz’e hayırlı olsun ziyareti
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız” “Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
Geleceklerine dair hayallerini resimle anlattılar Geleceklerine dair hayallerini resimle anlattılar
Düzce'de trafik kazası 3 yaralı Düzce'de trafik kazası 3 yaralı
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor 17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor