Çocuklar hayallerindeki çevreyi resimlere yansıttı

Coşkunöz Holding, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yılını çalışanlarının çocuklarının çizdiği resimlerle kutluyor.


Gündem 22.04.2021 17:30:00 0
Çocuklar hayallerindeki çevreyi resimlere yansıttı
BURSA (İGFA)- Coşkunöz Holding çalışanlarının çocuklarının birbirinden renkli iç dünyalarını yansıtarak “Hayalimizdeki Çevre” temasıyla çizdiği resimler, http://www.coskunozholding.com.tr/23nisan/ sayfasında sergileniyor. 
Zor bir yılın ardından çocukların mutlu yarınları, temiz bir çevreyle birlikte hayal etmesini ve güç zamanlarda hayal gücünü kullanmanın insan için değerini göstermeyi hedefleyen resim şenliğine, Coşkunöz Holding çalışanlarının çocukları 180 resimle katıldı. Çocukların, yaratıcılıklarını kullandığı ve doğayı capcanlı renklerle boyadığı resimler, Coşkunöz Holding’in web sitesinde sergilenmeye devam edecek.
Haberimiz Sonrası Sahaya İndi: Karayolları Bölge Müdürü Keçiborlu’da Batı Akdeniz’de iller arası adil çalışma eleştirilerinin hedefindeki Karayolları Bölge Müdürü Hasan Sarıoğlu, yapılan haberin ardından bölge turuna başladı. Sarıoğlu bugün Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde temaslarda bulundu.
Feslikan yaylası beyaza büründü Kar yağışıyla beyaza bürünen Feslikan Yaylası’nda kışın sessizliği ve Toroslar’ın asaleti kartpostallık manzaralar oluşturdu.
BAŞDEĞİRMEN’DEN TARAFTARA SAĞDUYU ÇAĞRISI Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isbaş Isparta 32 Spor’un Arnavutköy yenilgisi sonrası yönetime yönelik tepkilere sağduyu çağrısı yaparak, “Bu takım hepimizin, yeni bir ekip çıkana kadar yönetime saygı göstermeliyiz” de
SDÜ Öğrencilerinden “Birlikte Kültür Yolunda” Projesi SDÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin hayata geçirdiği “Birlikte Kültür Yolunda” projesiyle, engelsiz gezi anlayışı çerçevesinde öğrenciler ve dezavantajlı bireyler bir araya gelerek sosyal uyuma güçlü bir mesaj verdi.
Eğirdir öğrenci yurdu’nda sona yaklaşıldı Isparta Eğirdir’de yapımı süren 578 yatak kapasiteli Öğrenci Yurdu’nun yüzde 96’sı tamamlandı. İncelemelerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, modern yurdun en kısa sürede öğrencilerin hizmetine sunulacağını beli