Çocuklar hayallerindeki çevreyi resimlere yansıttı

Coşkunöz Holding, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yılını çalışanlarının çocuklarının çizdiği resimlerle kutluyor.


Gündem 22.04.2021 17:30:00 0
Çocuklar hayallerindeki çevreyi resimlere yansıttı
BURSA (İGFA)- Coşkunöz Holding çalışanlarının çocuklarının birbirinden renkli iç dünyalarını yansıtarak “Hayalimizdeki Çevre” temasıyla çizdiği resimler, http://www.coskunozholding.com.tr/23nisan/ sayfasında sergileniyor. 
Zor bir yılın ardından çocukların mutlu yarınları, temiz bir çevreyle birlikte hayal etmesini ve güç zamanlarda hayal gücünü kullanmanın insan için değerini göstermeyi hedefleyen resim şenliğine, Coşkunöz Holding çalışanlarının çocukları 180 resimle katıldı. Çocukların, yaratıcılıklarını kullandığı ve doğayı capcanlı renklerle boyadığı resimler, Coşkunöz Holding’in web sitesinde sergilenmeye devam edecek.
Isparta SEGE-2025’te 3. kademeye geriledi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan SEGE-2025 raporuna göre Isparta, bir önceki çalışmada bulunduğu 2. kademeden 3. kademeye düştü. Kent, 0,420 endeks puanıyla Türkiye genelinde 25. sırada yer aldı.
Davraz’da 4 kece kal, 3 gece öde kampanyası başladı Barida Hotels Davraz tarafından hayata geçirilen “4 Gece Kal, 3 Gece Öde” kampanyası, hem kayak tutkunlarına hem de konforlu bir kış tatili arayan misafirlere önemli avantajlar sunuyor.
Antalya Kapıçay barajı 100’de yüz doldu DSİ Finike Müdürlüğü, barajın tam kapasiteye ulaşmasıyla dolu savak sisteminin devreye alındığını, fazla suyun baraj güvenliği kapsamında kontrollü ve planlı şekilde tahliye edildiğini açıkladı.
Kar Yeniden Geliyor! 60 Şehre Kar Yağışı Uyarısı Yapıldı: Kar Yağışı Nedeniyle Sömestr Uzar mı? Meteoroloji ve AKOM’un peş peşe yaptığı uyarılara göre Türkiye genelinde sıcaklıklar hızla düşecek. 33 il bugün, 60 il ise yarın için sarı kodlu alarm verildi. İstanbul’da pazartesi günü karla karışık yağmur, salı günü hafif kar b
Kurucu İsimlerden Antalya Teşkilatına Rehberlik AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, partinin kurucu ve emektar isimleriyle bir araya gelerek Antalya teşkilatının çalışmaları ve gelecek hedeflerine ilişkin istişarelerde bulundu.