Çocuklar hayallerindeki çevreyi resimlere yansıttı

Coşkunöz Holding, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yılını çalışanlarının çocuklarının çizdiği resimlerle kutluyor.


Gündem 22.04.2021 17:30:00 0
Çocuklar hayallerindeki çevreyi resimlere yansıttı
BURSA (İGFA)- Coşkunöz Holding çalışanlarının çocuklarının birbirinden renkli iç dünyalarını yansıtarak “Hayalimizdeki Çevre” temasıyla çizdiği resimler, http://www.coskunozholding.com.tr/23nisan/ sayfasında sergileniyor. 
Zor bir yılın ardından çocukların mutlu yarınları, temiz bir çevreyle birlikte hayal etmesini ve güç zamanlarda hayal gücünü kullanmanın insan için değerini göstermeyi hedefleyen resim şenliğine, Coşkunöz Holding çalışanlarının çocukları 180 resimle katıldı. Çocukların, yaratıcılıklarını kullandığı ve doğayı capcanlı renklerle boyadığı resimler, Coşkunöz Holding’in web sitesinde sergilenmeye devam edecek.
Antalya’da pekmez üreticisine teknolojik destek Antalya’da pekmez üreticisine teknolojik destek
Ticaret'te 'kanatlı' operasyon! Gürbulak'ta 85 'Cancan' ele geçirildi Ticaret'te 'kanatlı' operasyon! Gürbulak'ta 85 'Cancan' ele geçirildi
İYİ Parti İpsala yönetimi göreve başladı İYİ Parti İpsala yönetimi göreve başladı
Manisa’da beyaz bastonla farkındalık yürüyüşü Manisa’da beyaz bastonla farkındalık yürüyüşü
Trabzon'da Gazze için yardım seferberliği Trabzon'da Gazze için yardım seferberliği