Çocuklar hayallerindeki çevreyi resimlere yansıttı

Coşkunöz Holding, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yılını çalışanlarının çocuklarının çizdiği resimlerle kutluyor.


Gündem 22.04.2021 17:30:00 0
Çocuklar hayallerindeki çevreyi resimlere yansıttı
BURSA (İGFA)- Coşkunöz Holding çalışanlarının çocuklarının birbirinden renkli iç dünyalarını yansıtarak “Hayalimizdeki Çevre” temasıyla çizdiği resimler, http://www.coskunozholding.com.tr/23nisan/ sayfasında sergileniyor. 
Zor bir yılın ardından çocukların mutlu yarınları, temiz bir çevreyle birlikte hayal etmesini ve güç zamanlarda hayal gücünü kullanmanın insan için değerini göstermeyi hedefleyen resim şenliğine, Coşkunöz Holding çalışanlarının çocukları 180 resimle katıldı. Çocukların, yaratıcılıklarını kullandığı ve doğayı capcanlı renklerle boyadığı resimler, Coşkunöz Holding’in web sitesinde sergilenmeye devam edecek.
Kaş-Kınık, Demre ve Kumluca İçin Don Uyarısı Antalya’nın Kaş-Kınık, Demre ve Kumluca ilçelerindeki üreticiler için de don uyarısı yapıldı.
Turgut’tan Yeni Nesil Oda Mesajı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı, Yaprak Tarım sahibi iş insanı Aladdin Ünal Turgut, seçim çalışmaları kapsamında sanayi ziyaretlerini sürdürüyor.
Dostluk yolu’nda hedefe yaklaşılıyor: Yüzde 65 tamamlandı Isparta–Burdur arasındaki en kısa güzergâh olacak Dostluk Yolu’nda çalışmaların yüzde 65’i tamamlandı. 2026’da bitirilmesi planlanan projeyle yol 21 kilometreden 14 kilometreye, ulaşım süresi ise 16 dakikadan 8 dakikaya düşecek.
Alacabel’de kar yağışı etkisini sürdürüyor: Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı Alacabel’de etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte kar kalınlığı yer yer 30 santimetreye ulaştı. Yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle ekipler yolu açık tutmak için aralıksız çalışırken, sürücüler zincir ve dikkatli olsunlar...
Gündüzalp: 2025 kayıp, 2026 umut BTB Başkanı Gündüzalp: “2025 tarım için kayıp yıl oldu, 2026 toparlanma süreci olacak”