Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İGF’ye tam destek


Gündem 14.07.2021 19:56:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İGF’ye tam destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İGF’ye tam destek
İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) yönetim kurulu üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere siyasilerle bir araya geldi. Erdoğan, İGF’ye başarılar dilerken, dijital medyanın önemine vurgu yaptı.
ANKARA (İGFA) – Ankara temaslarını sürdüren İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) heyeti, TBMM’de grup toplantısını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştiren siyasilerle buluştu.
Görüşmede İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, İGF Genel Başkan Vekili Ümit Babacan, İGF Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Avcı, İGF Yönetim Kurulu üyeleri Atalay Dinçer, Aysın Komitgan, Denetleme Kurulu Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi hazır bulundu.
İlk olarak son Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İGF heyetiyle yakından ilgilenen Yıldırım, federasyona çalışmalarında başarılar diledi. İGF yöneticilerine AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Bursa milletvekili Ahmet Kılıç eşlik etti.
Binali Yıldırım’ın ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile de görüşme şansı yakalayan İGF yönetimi, federasyonun projelerinden bahsederken, Koca da dijital medya için doğru bir yapının oluşturulmasına işaret etti.
Heyet daha sonra Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun ile bir araya gelirken, internet yasasının akıbetine dair görüş alışverişinde bulundu.
Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen İGF yönetimi internet yasasına dair bir sunum yaparken, İGF haber ve reklam ajanslarına dair bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da dijital medyanın önümüzdeki süreçte daha aktif olacağını ancak bunun çerçevesinin çizilmesinin önemine vurgu yaptı.
Heyet ayrıca AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’la da İGF projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

 


Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor