Denizli Büyükşehirden depremzedeler için seferberlik

Depremde zarar gören vatandaşlar için yapılan Acıpayam TOKİ Konutları bölgesinde altyapı çalışmalarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, üst yapıyı da sıcak asfaltla buluşturdu.


Gündem 10.03.2021 16:00:00 0
Denizli Büyükşehirden depremzedeler için seferberlik

DENİZLİ (İGFA) - Denizlide geçen yıl 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Acıpayam ilçesinde depremzedeler için seferber olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, yapımı tamamlanan 440 konutluk TOKİ bölgesinin alt ve üst yapı çalışmasını tamamladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ yeni yerleşim alanı TOKİ konutlarının içme suyu iletim hattı ve kanalizasyon kollektör hatları için bölgeye 2 bin 100 metre içme suyu iletim hattı ile 2 bin 600 metre kanalizasyon kollektör hattı döşedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ise, TOKİ konutlarına ulaşımı sağlayan yola toplam bin 500 ton sıcak asfalt dökerken, modern kaldırımları ile örnek bir cadde haline getirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı da, trafiğin güvenli ve düzenli bir şekilde akışının sağlanması, can ve mal kaybına neden olacak kazaların en aza indirilmesi ve işaretlemelerin eksiksiz tamamlanması çalışmaları kapsamında sıcak asfalt kaplanan caddenin yol çizgi çalışmasını gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin 19 ilçesi 616 mahallesinde, nerede neye ihtiyaç varsa canla başla çalıştıklarını söyledi. Başkan Zolan, Acıpayamda deprem sonrası yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarının bir süre önce alt yapısını tamamladıklarını, burada ulaşımı sağlayan ana yolu da sıcak asfaltla buluşturduklarını kaydetti.

Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK Trendyol Süper Lig’in 27. hafta açılış maçı İstanbul’da oynanacak.
Süper Lig’de 27. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamayla, Süper Lig’in 27. haftasında görev yapacak hakemler duyuruldu.
Karabulut ilçe iftarlarının son durağında teşvikleri gündeme taşıdı İş insanı Yunus Karabulut’un ilçelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Atabey’de gerçekleştirildi.
Tarım müdürlüğünden Ramazan’da esnafa keyfe keder 50 Bin tl ceza tepkisi Isparta’da bir iş yerine yapılan denetimde, ürünlerde herhangi bir sorun bulunamamasına rağmen camdaki reklam broşürü gerekçe gösterilerek kesilen 50 bin TL’lik ceza esnafın tepkisini çekti.
Savcı Katırcı’ya HSK incelemesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programına katılarak tutuklu eski başkan Muhittin Böcek için yapılan duaya eşlik ettiği görüntülerle gündeme gelen Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Katırcı hakkında Hakimler ve