Denizli Büyükşehirden vatandaşlara büyük kolaylık

Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların zorunlu mesleki yeterlilik belgelerine erişimini ücretsiz bir şekilde sağlamaya başladı. Adaylar eğitimlerinin ardından ilk mesleki yeterlilik sınavına girdi.


Gündem 25.04.2021 18:30:00 0
Denizli Büyükşehirden vatandaşlara büyük kolaylık

DENİZLİ (İGFA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı hizmet veren Mesleki Yeterlilik Kurumu ile işbirliği yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, yine öncü oldu. Bu kapsamda Denizlide ikamet eden vatandaşların zorunlu olan mesleki yeterlilik belgelerine erişimini ücretsiz bir şekilde sağlayacak Büyükşehir Belediyesi, ilk eğitim ve sınav sürecini koordine etti. www.denizli.bel.trden online olarak başvuran adaylara yönelik ilk sınav programı 12 kişinin katılımıyla çelik kaynakçısı alanında düzenlendi. Adaylar eğitimlerinin ardından sınava tabi tutuldu. Sınavda başarılı olan adaylara mesleki yeterlilik belgeleri verilecek. Mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen vatandaşların online başvurularını Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.trden yapabilecekleri belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiyede ilk defa uyguladıkları bu çalışmayla şehir genelinde belgeli istihdamın yaygınlaşmasına katkı sağlamayı amaçladıklarını söylerken, "Belediyemize online olarak başvuran vatandaşlarımız eğitim ve sınav sürecinin ardından ücretsiz bir şekilde uluslar arası geçerliliğe sahip belgelerini almaya başladı" dedi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor