Denizli Merkezefendide lavanta bahçesi yaza hazırlanıyor

Denizlinin Merkezefendi ilçesi Yenişafak Mahallesi’ndeki 27 dekarlık Lavanta Bahçesi’ne dikilen 15 bin adet lavantanın bakımı belediye ekipleri tarafından sürdürülürken yamaçlık alana da 2 bin adet adaçayı dikileceği bildirildi.


Gündem 12.04.2021 09:30:00 0
Denizli Merkezefendide lavanta bahçesi yaza hazırlanıyor

DENİZLİ (İGFA) - Denizlide Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, daha güzel, daha yeşil ve yaşamaya değer bir Merkezefendi için çalıştıklarını kaydederek, Masal Parkına kadar uzanacak Lavanta Bahçesi içerisinde barındırılacak büfe, seyir terasları, yürüyüş yolları ve otopark alanıyla birlikte toplam 60 dekarlık büyüklüğe ulaşacağını söyledi.

Merkezefendi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Lavanta bahçesini kısa bir süre içerisinde tamamlayarak ilçenin hizmetine kazandıracaklarını kaydeden Başkan Doğan, "Burada ektiğimiz lavantalar, bakımını sürdürdüğümüz lavantalar çiçek vermeye başlayınca inanıyorum ki ilçemiz hoş kokulara, hoş bir görüntüye bürünecek. Çehresini her geçen gün pozitif yönde değiştirdiğimiz Merkezefendimize en doğru şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Başkan Doğan, Temmuz ayına kadar tamamlanması planlanan lavanta bahçesinde vatandaşların aileleriyle birlikte güzel manzara ve hoş kokular eşliğinde keyifle vakit geçirebileceğini söyledi.


Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek
Rektum kanserinde hayat kurtaran gelişme Rektum kanserinde hayat kurtaran gelişme
Adıyaman'da firari zanlı yakalandı Adıyaman'da firari zanlı yakalandı
Yeşilay Tırı yeniden Malatya'da Yeşilay Tırı yeniden Malatya'da
Bursa Teknik Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesinden iş birliği Bursa Teknik Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesinden iş birliği