Denizli Serinhisar’da sıcak asfalt çalışması tamam

Denizli Büyükşehir Belediyesinin alt yapısını sil baştan yenilediği Serinhisar ilçesinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlandı.


Gündem 27.04.2021 14:30:00 0
Denizli Serinhisar’da sıcak asfalt çalışması tamam

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ile birlikte ilçelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmalarını birer birer tamamlıyor.

Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi (DESKİ) Genel Müdürlüğü bir süre önce Serinhisar ilçesinde alt yapı çalışması başlattı. İlçeye 117 bin 700 metre içme suyu hattı, 88 bin 800 metre kanalizasyon hattı ve 18 bin 500 metre de yağmur suyu hattı döşedi.

Öte yandan 2 adet atık su terfi merkezi, 4 adet içme suyu deposu ve 6 adet içme suyu sondajını Serinhisar ilçesine kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, ilçeyi modern bir alt yapıya kavuşturdu. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi’nin başladığı üst yapı çalışmaları kapsamında ise ilçe merkezindeki ana ve ara yollara 14 bin ton sıcak asfalt döküldü.

"SÖZ VERDİK YAPIYORUZ"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar İlçesi’nde vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek, hemşehrilerinin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için ilk günkü heyecanla gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Başkan Zolan, Serinhisar ilçesini daha sağlıklı ve modern bir alt yapı ve üst yapıya kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlattı.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...