Denizli Tavasta çocuklar geleceği resmedecek

Tavas Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "Rengarenk Geleceğimiz" adlı resim yarışması düzenledi. Yarışmaya son başvuru 16 Nisan.


Gündem 6.04.2021 13:30:00 0
Denizli Tavasta çocuklar geleceği resmedecek

DENİZLİ (İGFA) - Denizlide Tavas Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile çocuklara güzel bir sürpriz hazırladı. "Rengarenk Geleceğimiz" isimli resim yarışması düzenleyen Tavas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çocukların hayalindeki dünyayı resmetmelerini istedi. Tavas Belediyesi tarafından 6-9 yaş ve 10-13 yaş olmak üzere iki kategoride yapılacak olan yarışmada birinci olanlara tablet, ikinci olanlara bisiklet ve üçüncü olanlara dünya klasikleri kitap seti ödül olarak verilecek. Tavas Belediyesi yarışmaya katılmak isteyen öğrencilere resim malzemelerini ücretsiz temin edecek.

Düzenledikleri yarışma ile ilgili düşüncelerini belirten Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, çocukların hayal güçlerinin ne kadar geniş olduğunu ve yetenekli olduklarını bildiklerini ifade ederek, pandemi döneminde çocukların verimli vakit geçirmelerini sağlamayı, yaratıcılık ve üretme kabiliyetlerini geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi. 

Yarışmaya katılmak isteyenler için son başvuru tarihinin 16 Nisan 2021 Cuma olduğu bildirildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak