Denizlide FETÖ operasyonunda iki öğretmen yakalandı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda yakalanan 8 kişiden 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda askeri mahrem yapılanması içerisinde bulunan askeri personelden soruml


Gündem 8.03.2021 17:00:00 0
Denizlide FETÖ operasyonunda iki öğretmen yakalandı

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Emniyet Müdürlüğü, il genelinde bir hafta boyunca sürdürdüğü faaliyetleri kamuoyuyla paylaştı. Denizlide, 1-7 Mart tarihleri arasında FETÖ/PFETÖ DY terör örgütü ve DEAŞ/İŞİD silahlı terör örgütü ile ilgili olarak 6 kişi yakalanırken, DEAŞ/İŞİD Silahlı Terör Örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahıs alındı.

FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; örgütün Askeri Mahrem Yapılanması içerisinde bulunan askeri personellerden sorumlu olarak görev yaptıkları tespit edilen 2 aktif öğretmen de düzenlenen operasyon neticesinde yakalandı.

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan haklarında yakalama kararı bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda da, haklarında ayrı ayrı 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 4 şahıs ile yine hakkında 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şahıs yakalandı.

Operasyonlarda yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edilirken, şahısların 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi
Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!  Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor! 
Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır” Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır”