Gündem

Gündem Haberleri

Dev şirketten ilginç karar


Gündem 30.05.2021 11:00:00 0
Dev şirketten ilginç karar

Amazon, stres altındaki işçilerin içeride oturup rahatlamayla ilgili videolar izleyebilmesi için depolarına "sağlık odaları" koymayı planlıyor. Şirket videoyu yayınladıktan sonra gelen eleştiriler üzerine videoyu yayından kaldırma kararı aldı.

Twitter hesabında paylaşılan bir videoda Amazon, "AmaZen" odasının personelin zihinsel sağlıklarına odaklanmasına yardımcı olacağını söyledi. Ancak sosyal medya kullanıcıları tarafından dalga geçildikten sonra şirket gönderiyi silme kararı aldı.

ODALARIN ÖZELLİĞİ

17 Mayısta şirket, personele "fiziksel ve zihinsel aktiviteler, sağlıklı yaşam egzersizleri ve sağlıklı beslenme desteği" vermeye odaklanan WorkingWell adlı bir program duyurdu.

Amazon, Twitter hesabında paylaşılan bir videoda, “AmaZen” odasının personelin zihinsel sağlıklarına odaklanmasına yardımcı olacağını söyledi. AmaZen kabinleriyle ilgili yayınlanan videoda, “Vardiyalar sırasında çalışanlar AmaZen istasyonlarını ziyaret edebilir ve rehberli meditasyonlar, olumlu onaylamalar, seslerle sakinleştirici sahneler dahil, takibi kolay sağlık aktiviteleri içeren kısa videolar izleyebilirler” denildi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı