Gündem

Gündem Haberleri

DEVA’dan Batman çıkarması


Gündem 19.06.2021 12:30:00 0
DEVA’dan Batman çıkarması

DEVA Partisi heyeti Batman’da çok çeşitli programlara katılırken, partinin Sason ve Beşiri ilçe binalarının açılışını da gerçekleştirdi.

BATMAN (İGFA) - DEVA Partisi’nden Batman’a üst düzey ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlere Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, kurucu  üyeleri İkram Dinçer, İbrahim Dönertaş, Yusuf Türkmen katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, kurucu üyeler İkram Dinçer, İbrahim Dönertaş, Yusuf Türkmen  ve İl Başkanı Melik Müjdeci ilk olarak Batman’da çok sayıda esnafı ziyaret etti. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen parti heyeti daha sonra partinin Sason ve Beşiri ilçelerindeki parti binaları açılışını gerçekleştirdi ve ilçelerde de çok sayıda vatandaşla bir araya geldi.

Ziyaretler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, iktidarın artık halkın arasına karışamadığını belirterek, vatandaşın derdinin iktidarın her gün yandaş medya ile servis ettiği içi boş gündemler olmadığını belirterek, "Bu ülkenin bir numaralı sorunu işsizliktir, yoksulluktur, hayat pahalılığıdır. Bu düzeni her fırsatta bizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımızın desteği ile değiştireceğiz" dedi.  "Vatandaşımız açız diyor, onlar Kanal İstanbul diyor" diyen Uçak, "Vatandaşımız işsizlik diyor, onlar 5’li çeteye ihale vermeliyiz diyor. Türkiye taşıdığı eşsiz yüksek potansiyeli hiçbir alanda kullanamıyor. Ne yazık ki eğitimde, sağlıkta, teknolojide, tarımda hızla geriliyoruz. Ülkemizin işinin ehli, liyakatli, vatandaşın içinden gelen kadrolara ihtiyacı var. DEVA Partisi bu ülkenin dört bir yanında artık umudun  partisi olarak anılmaya başlanmıştır. İktidar arkasındaki halk desteğini hızla kaybediyor. Gideceklerini anladıkları için ülkeyi artık fiilen yönetmeyi bırakmış durumdalar. Vatandaşımız artık yaşanan her şeyin tamamen farkında.  İktidarın Kürt meselesini yeniden dirilten tüm politikalarını çöpe atacağız. Bu ülkenin tüm vatandaşlarının eşit ve onurlu vatandaş olmasını sağlayacağız" dedi.

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci de, iktidarın, vatandaşın sesine kulağını kapattığı  ve sadece etrafındaki birkaç kişiyi gözettiği politikalarını hep birlikte dayanışma ile aşacak ve ülkemizde bir iyileşme dönemini başlatacaklarını söyledi.


Manisa'da Fatma Turgut coşkusu Manisa'da Fatma Turgut coşkusu
Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı  Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı 
İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı
Edirne'nin turizm elçisi Bahri Dinar toprağa verildi Edirne'nin turizm elçisi Bahri Dinar toprağa verildi
Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor! Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor!