DEVA Kocaeli’den ABD Başkanına cevap

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ABD Başkanı Joe Biden’ı sert bir dille eleştirdi


Gündem 25.04.2021 16:30:00 0
DEVA Kocaeli’den ABD Başkanına cevap

KOCAELİ (İGFA) - Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ABD Başkanı Joe Biden’ın 24 Nisan sözde Ermeni soykırımı iddiaları ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘soykırım’ ifadesi kullanması üzerine şunları söyledi: “ABD Başkanı Biden’ın ülkesinin iç siyasetine yönelik olarak iddia ettiği ‘soykırım’ ifadesini kabul etmiyoruz ve kınıyoruz. Bu sadece tarihi çarpıtmak değil, aynı zamanda iki müttefik ülke ilişkilerinde de derin yaralara yol açacak bir iftiradır.

Bunun yanı sıra ülkemizin dış politikada ve ekonomideki liyakatsız kadrolarla her geçen gün daha kötü bir yönetim anlayışı ile köşeye sıkıştırılmasının vebalinden, sorumluları kaçamaz. Ülkemizdeki kurumların zayıflatılmasının uluslararası ilişkilerimizin yıpratılmasının ve ilişkilerimizin bir kişinin iradesine indirgenerek yürütülmesinin bizi getirdiği bu noktada ülkemizin istikrarı ve refahı için geçmişten ders çıkararak güzel yarınları millet olarak inşa edeceğiz. Kimse umutsuzluğa kapılmasın, dert varsa DEVA’sı da vardır”


"Hem Antalya hem Beşiktaş'taki cinayetin failleri hesap verecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!! ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!
Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı
"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ