Devir işlemleri URBAS üzerinden yapılacak


Gündem 1.08.2021 13:30:00 0
Devir işlemleri URBAS üzerinden yapılacak

Ticari araç işlemleri 8 Ağustostan itibaren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kısa süre önce hizmete aldığı URBAS üzerinden yapılabilecek.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni bir çalışmayı daha tamamladı. Bu kapsamda oluşturulan URBAS (Ulaşım Ruhsat Başvuru Sistemini) ile 8 Ağustos Pazar gününden itibaren devir işlemleri de yapılabilecek.

8 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ticari plaka sahiplerinin birçok işlemi online olarak yapabileceği Ukome Ruhsat Başvuru Sistemi’ni (URBAS) hizmete almıştı. URBAS ile birlikte ticari taksi, özel halk otobüsü ve servis araçları sahipleri plaka işlemlerini Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na gitmeden online yapabiliyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, URBAS’a yeni bir işlem için çalışmalarını tamamladı. Bu çalışma ile 8 Ağustos Pazar günü itibariyle ticari araç devir işlemleri de URBAS üzerinden yapılacak.

E-DEVLET İLE YA DA ÜYE OLARAK


Ticari plaka işlemleri, araç bilgileri, Bandrol işlemleri, Güzergah Belgesi, Çekme Belgesi, Geçici izin Belgesi, tüm ödeme işlemleri ve 8 Ağustos Pazar günü itibariyle ticari araç devir işlemlerinin de yapılacağı URBAS’a e-devlet şifresiyle üyelik oluşturuluyor. Sistem üzerinden yapılan başvuruların ardından yapılacak incelemeler neticesinde uygun görülen başvurulara daha hızlı dönüşler yapılabiliyor.


Ispartalı Üreticilere Müjde Çiğ Süte Zam Geldi Ulusal Süt Konseyi (USK), 1 Mayıs itibarıyla geçerli olmak üzere çiğ süt tavsiye fiyatını litre başına net 14,65 lira olarak belirledi
AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR
TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU
Göller ve Güller Ekspresi 2024 Bilet Fiyatları Açıklandı Isparta’da Ramazan Bayramı’nda Isparta-İzmir arasında işleyen Güller ve Göller Ekspresi 262 kişilik yolcu kapasitesinin tamamını doldurarak seferler düzenledi.
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale! Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!