Didim’in Amfi Tiyatro İhalesi iptal edildi


Gündem 28.05.2021 10:00:00 0
Didim’in Amfi Tiyatro İhalesi iptal edildi

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay 2019 yerel seçimleri öncesinde açıkladığı 3 mega projeden biri olan ikinci koydaki Amfi Tiyatro projenin yapımı için İhale sürecinin başlandığını 21 Aralık 2020 tarihinde düzenlediği basın toplantısında açıklamıştı.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)

Didim Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesinde 2790 Ada 1 Parsel üzerindeki 7 bin 253 metrekarelik alanda yapılacak olan Amfi Tiyatro için ihaleye çıkıldı. Amfi Tiyatro yapım işi, açık ihale usulü ihale teklifi EKAP ta yayınlanmıştı.. 29 Nisan 2021 günü saat 14.30da Didim Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen açık ihalenin, 7 ayda (225 takvim günü) tamamlamak kaydı ile yeterlilik belgesi olan iş insanlarının ya da şirketlerin katılımıyla yapılacağı ifade edilmişti.


Edinilen bilgiye göre, Didim Belediyesi Meclis Toplantı Salonu Cumhuriyet Mahallesi İnönü Bulvarı No:180 Didim/Aydın- 29.04.2021 14:30da gerçekleşen ihalede gerekli rekabet ortamı oluşmadığından ihalenin iptaline komisyonca oy birliği ile karar verildi. Yeni halenin ne zaman yapılacağı, 4 bin kişilik Amfi Tiyatronun Didime ne zaman kazandırılacağı hakkında detaylı bilginin önümüzdeki günlerde Belediye Başkanı A. Deniz Atabay tarafından açıklanması bekleniyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak