Didim Turizm Çalıştayı turizme yön verenleri buluşturacak

Aydında Didim Ticaret Odası’nın 2009’dan itibaren gerçekleştirdiği Turizm Yatırım Zirvelerinin 8.’si bu yıl “Didim Turizm Çalıştayı” adıyla 25 Mart 2021 Perşembe günü yapılacak.


Gündem 13.03.2021 11:30:00 0
Didim Turizm Çalıştayı turizme yön verenleri buluşturacak

Kemal ETLEÇ (Didim Postası)

Aydının Didim ilçesinde 2009 yılından bu yana gerçekleşen Turizm Yatırım Zirvesinin bu yıl 8.si düzenlenecek. “Turizm’de fırsatlar, riskler, perspektifler” ve “Turizmde Dijitalleşme” konularının işleneceği zirveye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve turizm sektörünün önde gelen temsilcileri katılacak.

İnternet üzerinden gerçekleştirilecek çalıştay Didim Ticaret Odası sosyal medya hesapları ile Ege TV’den canlı yayınlanacak.

Hazırlık çalışmaları kapsamında görüş ve önerileri almak üzere Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Didim Kaymakamı Halil Avşar, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile birebir görüşen ve diğer katılımcılarla temaslar gerçekleştiren Didim Ticaret Odası Yönetimi çalıştay programını netleştirdi. Dijital Turizm fuarlarının sonlandığı, sezonun başladığı, aşının yoğun bir şekilde uygulandığı bir dönemde gerçekleşen Didim Turizm Çalıştayında 2021 yılında Türkiye ve dünya turizminin gelişimi değerlendirilecek. Çalıştayda; Dünya Kardeş Şehirler Turizm Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Baraner’in moderatörlüğünde SunExpress Ticaret Direktörü Peter Glade, TÜROB Başkanı Müberra Eresin, Didim Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Alman Seyahat Birliği (DRV) Yurtdışı Komisyon Üyesi Hikmet Atilla, Almanya Seyahat Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig gibi isimlerde konuşmacı olarak katılacağı öğrenildi.

Çalıştaya https://bit.ly/3ce4IVS  linkinden kayıt yapılabiliyor.  
 




Bursalı muhasebeciler tepki için meydana indi Bursalı muhasebeciler tepki için meydana indi
Başkan Büyükkılıç'a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi Başkan Büyükkılıç'a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi
Patent ve Marka ücretleri güncellendi Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Gölcük'te 23 Nisan coşkusu Gölcük'te 23 Nisan coşkusu
ET FİYATLARI NEDEN ARTIYOR? NASIL DÜŞECEK? ET FİYATLARI NEDEN ARTIYOR? NASIL DÜŞECEK?