Didim VEGFEST bu yıl online yapılacak

Aydının Didim ilçesinde 2017 yılından beri Tarihi Apollon Tapınağının hemen yanında düzenlenen, Türkiyenin ilk Vegan Festivali olan "Didim Vegfest" bu yıl 28-29-30 Mayıs tarihlerinde dijital olarak düzenlenecek.


Gündem 1.04.2021 18:30:00 0
Didim VEGFEST bu yıl online yapılacak
Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)

Didimde vegan dostu kent olma yolunda ilk adımları atan Didim Belediyesinin bu yıl ki Didim VegFest ile evlere konuk olacağını söyledi. 28-30 Mayıs 2021 tarihlerinde çevrim içi gerçekleşecek festival kapsamında VegFestin dijital yayın kanallarında prömiyeri yapılacağı bildirildi.

Her türlü canlılığa ve doğaya bütünüyle saygı duyan felsefeyi 3 yıl boyunca düzenledikleri festivallerle önce Türkiyeye, ardından Avrupa ve dünyaya tanıtmayı başardıklarını anlatan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, "Azmimizden bir şey kaybetmedik. Yaşadığımız bu sıkıntılı süreçte, bizlere destek olacağınıza inancımız sonsuz. Bizler de bu felsefenin yayılmasına ve artmasına daima yardımcı olacak, dayanışma ile birlikteliğimizi perçinleyeceğiz. Bu yıl online gerçekleşecek festival ile evlerinize konuk oluyoruz. Vegan Dostu, İyi Yaşam Kenti Didimden tüm Vegan dostlarımıza, Didim halkı adına sevgi ve saygılarımı yolluyorum" dedi.

DİDİM VEGFEST ONLİNEDA NELER OLACAK? 

Didim VegFest; söyleşiler, atölyeler, konserler ve canlı yayınlar ile, pandemi sürecinde internet üzerinden içerik takip etme alışkanlığının gittikçe artan kullanıcılar ile birlikte çok geniş bir kitleye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Aynı zamanda İngilizce altyazı desteği ile yapılacak yayınlarda, vegan yaşam felsefesine uluslararası bir katkı sağlamak ve gelecek yıllarda bu felsefeye daha fazla dikkat çekmek amaçlanıyor.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı