Dikkat çeken öneri: Konser, tiyatro, sinema ve maç biletine aşı şartı geliyor


Gündem 6.07.2021 12:10:00 0
Dikkat çeken öneri: Konser, tiyatro, sinema ve maç biletine aşı şartı geliyor

Koronavirüsle mücadele sürecinin karşısındaki en büyük engel olarak aşı karşıtlığı gösteriliyor. Hükümetin bu direnci kırmak için konser, sinema, maç biletine aşı şartı getirmeyi planladığı öğrenildi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında aşılama çalışmaları Türkiye'de de tüm hızıyla devam ediyor. Aşılamanın hızlanmasıyla birlikte normal hayata dönüş de başladı.

Aşılama çalışmaları hızla sürse de, aşı karşıtlığı da endişe verici durumda. Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın haberine göre; hükümet, aşı karşıtlarının bu direncini kırmak ve talebi artırmak için maçlara, tiyatroya, sinemaya, konsere girişte aşı şartı getirmeyi tartışıyor. Öte yandan gezici aşı ekibinin kurulması da gündemde.


CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.