Diyarbakır niyet ettik paylaşmaya diyerek her gün 3 bin iftariyelik dağıtıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan ayında her gün 3 bin kişiye iftariyelik dağıtıyor.


Gündem 20.04.2021 12:30:00 0
Diyarbakır niyet ettik paylaşmaya diyerek her gün 3 bin iftariyelik dağıtıyor
DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, yoğun olarak kullanılan toplu taşıma durakları, yolcu otobüs içi ve işlek olan meydanlarda iftar saatinde evinde olamayan vatandaşlara içinde sandviç, su ve hurmanın bulunduğu iftar paketi ikram ediyor. Ekipler, meydanlar ve hastane önlerinde kurdukları stantlar ile otobüs duraklarında seyyar şekilde vatandaşlara iftariyelik dağıtıyor. Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca devam her gün 3 bin vatandaşa iftariyelik dağıtmaya devam edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!