Diyarbakırda DİSKİ ekipleri su debisini uzaktan izleyecek

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, yaşanabilecek su kesintilerini önlemek amacıyla iki mahalleyi besleyen içme suyu ana boru hattına uzaktan kontrol vanası taktı.


Gündem 23.04.2021 18:00:00 0
Diyarbakırda DİSKİ ekipleri su debisini uzaktan izleyecek
DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakırın Yenişehir ilçesinde Aziziye ve Gürdoğan mahallelerini besleyen içme suyu ana borusuna teknik ekipler tarafından debi ölçer basınç ayar ve uzaktan kontrol vanası takıldı. DİSKİ Genel Müdürlüğü, su kesintileri oluşmaması için aldıkları tedbirler kapsamında çalışmaları yerinde inceledi. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi ve Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Gördük, Seyrantepe Mevkiinde devam eden çalışmalarda, basınç ve vana odasına inerek çalışmalarla ilgili bilgi alan Müdür Tutşi, debi ölçer basınç ayar ve uzaktan kontrol vanası sayesinde basınç kontrolünü sağlayacaklarını söyledi. Tutşi, yapılan çalışmayla su kaybını ve kesintisini önleyeceklerini de kaydetti.

Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı