Diyarbakırda noter huzurunda personel alımı yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, DİSKİ, Kayapınar, Sur ve Yenişehir belediyelerine farklı pozisyonlarda alınacak 423 personel, noter huzurunda yapılan kurayla belirlendi.


Gündem 18.04.2021 13:30:00 0
Diyarbakırda noter huzurunda personel alımı yapıldı

DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakırda Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde COVID-19 salgını nedeniyle uygulanan kısmi kapanma tedbirleri kapsamında vatandaşların alınmadığı kura çekimi, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, burada yaptığı konuşmada, bütün çalışmalarında olduğu gibi işe alımlarda da şeffaflığı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Personel alımını için bütün branşlarda toplam 19 bin 198 kişinin başvurduğunu ifade eden Karaloğlu, en fazla müracaatın 10 bin 264 kişiyle Büyükşehir Belediyesi’ne yapıldığını belirtti.

Kura çekimine Vali Karaloğlu’nun yanı sıra diğer ilçe kaymakamları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ayhan Kardan ve ilgili daire başkanları katıldı.  Yapılan kuranın asil ve yedek listelerine ulaşmak için tıklayın.

Antalya’da rüşvet ve yolsuzluk davasında ilk duruşma yarın Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla açılan davada yargılama süreci başlıyor. Aralarında eski büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek’in de bulunduğu 5’i tutuklu toplam 41 sanık, yarın görülecek ilk duruşmada hakim
Bakan Uraloğlu’ndan Dereboğazı yolu müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Isparta ziyaretinde önemli ulaşım projeleri gündeme geldi. Dereboğazı yolu için müjde veren Bakan Uraloğlu, şehir hastanesi kavşağı ve yeni açılan ulaşım projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.
ITSO’dan Bakan Uraloğlu’na 5 Maddelik "Ulaşım" Dosyası Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, kenti ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Isparta’nın ulaşım sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren kapsamlı bir dosya takdim etti. Dosyada, Sabiha
Kaş–Kumluca arasında fırtına uyarısı: Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya’nın Kaş ile Kumluca ilçeleri arasındaki kıyı kesimi için fırtına uyarısında bulundu.