Diyarbakırda noter huzurunda personel alımı yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, DİSKİ, Kayapınar, Sur ve Yenişehir belediyelerine farklı pozisyonlarda alınacak 423 personel, noter huzurunda yapılan kurayla belirlendi.


Gündem 18.04.2021 13:30:00 0
Diyarbakırda noter huzurunda personel alımı yapıldı

DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakırda Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde COVID-19 salgını nedeniyle uygulanan kısmi kapanma tedbirleri kapsamında vatandaşların alınmadığı kura çekimi, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, burada yaptığı konuşmada, bütün çalışmalarında olduğu gibi işe alımlarda da şeffaflığı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Personel alımını için bütün branşlarda toplam 19 bin 198 kişinin başvurduğunu ifade eden Karaloğlu, en fazla müracaatın 10 bin 264 kişiyle Büyükşehir Belediyesi’ne yapıldığını belirtti.

Kura çekimine Vali Karaloğlu’nun yanı sıra diğer ilçe kaymakamları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ayhan Kardan ve ilgili daire başkanları katıldı.  Yapılan kuranın asil ve yedek listelerine ulaşmak için tıklayın.

Ankara’da Anlamlı Ödül; Kritik ham maddelerde milli atılım Ankara Üniversitesi Teknokent A.Ş. ve Anadolu Kimya Kozmetik Estetik A.Ş. iş birliği ile gerçekleştirilen Ar-Ge Projelerinin ve yatırımların lansmanı geniş bir katılımla Ankara’da yapıldı.
Kepez’de kadınlara özel bisiklet eğitimi Kepez Belediyesi’nin “Hayalini, Sürmeye Başla!” mottosuyla hayata geçirdiği kadınlara özel bisiklet eğitimlerinde yeni dönem başvuruları başladı. Eğitimlere katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 5 Aralık Cuma olarak belirlen
Karagöz'den "Terörsüz Türkiye" vurgusu Antalya’da sivil toplum ile siyasi temsilcileri ortak bir platformda buluşturan Sivil Düşünce Derneği, bu hafta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Ejder Karagöz’ü ağırladı.
Başkan Çetin: AK Parti Ailesi Büyümeye Devam Ediyor AK Parti’nin istişare kültürünü öne çıkaran Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, yeni katılımlarla güçlendi.
Antalya Limanı’nın derinliği artırılacak ve ekipmanlar yenilenecek BAİB’in düzenlediği toplantıda ihracatçılar, Antalya Limanı’ndaki yüksek maliyet ve altyapı sorunlarını liman yönetimiyle masaya yatırdı. Q Terminals Antalya, derinlik artırımı ve altyapı yatırımlarıyla limanı güçlendirme sözü ver