Diyarbakırda noter huzurunda personel alımı yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, DİSKİ, Kayapınar, Sur ve Yenişehir belediyelerine farklı pozisyonlarda alınacak 423 personel, noter huzurunda yapılan kurayla belirlendi.


Gündem 18.04.2021 13:30:00 0
Diyarbakırda noter huzurunda personel alımı yapıldı

DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakırda Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde COVID-19 salgını nedeniyle uygulanan kısmi kapanma tedbirleri kapsamında vatandaşların alınmadığı kura çekimi, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, burada yaptığı konuşmada, bütün çalışmalarında olduğu gibi işe alımlarda da şeffaflığı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Personel alımını için bütün branşlarda toplam 19 bin 198 kişinin başvurduğunu ifade eden Karaloğlu, en fazla müracaatın 10 bin 264 kişiyle Büyükşehir Belediyesi’ne yapıldığını belirtti.

Kura çekimine Vali Karaloğlu’nun yanı sıra diğer ilçe kaymakamları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ayhan Kardan ve ilgili daire başkanları katıldı.  Yapılan kuranın asil ve yedek listelerine ulaşmak için tıklayın.

Haksız yere görevden alınan müdürümüzü geri istiyoruz Isparta’da Tuvaletlere Kamera Yerleştirilmesi Tartışması: Veliler Müdürün Göreve İadesini İstedi
Tefenni’de Gençler Dualarla Asker ocağına uğurlandı Burdur’un Tefenni ilçesinde askerlik görevini yapacak gençler, Çarşı Camisi önünde düzenlenen geleneksel törenle dualar eşliğinde uğurlandı; vatandaşlar asker adaylarına harçlık verip hayır duasında bulundu.
Serik’te kayalıklarda mahsur kalan keçi ve kuzu kurtarıldı Kayalıklarda mahsur kalan keçi ve kuzu, itfaiyenin 60 metrelik zorlu operasyonuyla sağ salim kurtarılarak sahibine teslim edildi.
Gölhisar’da fuhuş operasyonu: 7 kadın kurtarıldı, 2 kişi tutuklandı Burdur’un Gölhisar ilçesinde bir otele yönelik düzenlenen fuhuş operasyonunda fuhşa zorlandıkları belirlenen 7 kadın kurtarılırken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Başkan Çelik’ten deprem gerçeği vurgusu: Önlem hayat kurtarır ITSO Başkanı Metin Çelik, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yayımladığı mesajda hem hayatını kaybedenleri andı hem de yapı güvenliği ve bilinçli önlemlerin hayati önemine dikkat çekti.