Diyette sadece su içmek zayıflatmaz!

Sağlıklı Beslenme Danışmanı İlknur Özkuş, su tüketerek zayıflamanın mümkün olmadığını öne sürdü.


Gündem 26.04.2021 10:30:00 0
Diyette sadece su içmek zayıflatmaz!

BURSA (İGFA) - Sağlıklı Beslenme Danışmanı İlknur Özkuş, özellikle kilo problemi yaşayan insanlar için kritik önem taşıyan, su içmenin kilo verdirdiği düşüncesi teknik olarak doğruyu yansıtsa da sadece su tüketerek zayıflamanın mümkün olmadığını söyledi.

"DİYETTE SU CİDDİ BİR DESTEKÇİ"

Hemen hemen tüm diyet listelerinin başında “sık su tüketin” cümlesi geçtiğine dikkati çeken Özkuş, "Elbette ki sağlıklı kilo kaybı için tek başına bu yöntem yeterli değildir, ancak çok ciddi bir destekçidir. Günde minimum 2 litre su tüketmiyorsanız, hali hazırda vücudunuz sıvı eksikliğine bağlı birçok olumsuzluk yaşıyor olabilir. Bu yüzden diyette olun veya olmayın günlük su tüketiminizi sağlamalısınız" diye konuştu. Fit bir görünüme sahip olmak ve ideal kiloya ulaşmak için spor ve düzenli beslenmenin yanında su tüketiminin büyük önem taşıdığını kaydeden İlknur Özkuş, "Vücudunuzun sindiriminde ve boşaltımında etkin rol oynayan su tüketimi, kilo vermeniz sırasında size büyük destek sağlar. Ancak su tüketerek kilo verme işleminin mümkün değil" dedi.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...