Dünya Şampiyonasında Denizli’yi temsil edecek

Denizli Büyükşehir Belediyesporun milli sporcuları ulusal ve uluslararası 2 farklı şampiyonada Denizli ve Türkiyeyi temsil edecek.


Gündem 10.03.2021 12:30:00 0
Dünya Şampiyonasında Denizli’yi temsil edecek

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Karate Takımı Milli sporcusu Damla Su Türemen Dünya Karate Federasyonunun (WKF) 2021 yılındaki ilk organizasyonu olma özelliğini taşıyan 12-14 Mart tarihlerinde İstanbul’da yapılacak Karate 1 Premier League’de Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.

80’e yakın ülkeden 650’yi aşkın sporcunun yarışacağı şampiyona COVID-19  önlemleri kapsamında seyircisiz bir şekilde gerçekleştirilecek. Milli takımda şampiyonaya katılacak Denizli Büyükşehir Belediyesporun sporcusu Damla Su Türemen şampiyona öncesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, genç sporcuya başarılar diledi.

Milli takım sporcularının kazandığı başarıların hem Denizli’nin, hem de Türk milletinin gurur kaynağı olduğunu söyleyen Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı milli sporcularının da 2024 Paris Olimpiyatları Oyunlarında Denizli ve Türkiyeyi temsil etmek için Tunusta hazırlık kampında olduğunu söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Taekwondo Takımı sporcularından Fikret Hakan Şenkuru, Mehmet Kaan Şenkuru ve Gizem Nur Köroğlu 10-16 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek 8. Turkish Open G1 Turnuvası’nda Denizli’yi temsil edecek. Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları Nazlı Çoban ve Reyhan Oğuz ise Ümit Milli Kadın Judo Takımı ile 2024 Paris Olimpiyatları Oyunlarında Denizli ve Türkiyeyi temsil etmek için Tunusta hazırlık kampına katılıyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı