Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde Sakaryadan 20 yeni yuva

Sakarya Arifiye’de faaliyet gösteren OTOKAR fabrikasında atık maddelerden yapılan köpek kulübeleri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü’yle yapılan ortak projede sokak hayvanları için şehrin muhtelif yerlerine yerleştirildi.


Gündem 4.04.2021 18:30:00 0
Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde Sakaryadan 20 yeni yuva
SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile OTOKAR fabrikası iş birliğiyle 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde yürüttüğü projeyle şehre 20 sokak hayvan barınağı kazandırıldı. Otokar Sosyal Sorumluluk Kulübü’nün fabrika atık malzemelerinden ürettiği barınaklar Veteriner Şube Müdürlüğünün katkılarıyla sokak hayvanlarının yoğunlukla bulunduğu bölgelere yerleştirildi. Yapılan açıklamada; ”Sakarya Arifiye’de faaliyet gösteren şehre önemli katkıları olan Otokar fabrikasının Sosyal Sorumluluk Kulübü tarafından fabrika atık malzemelerinden imal edilmiş 20 sokak hayvan kulübesi sokaktaki dostlarımıza kazandırıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak ortak yürüttüğümüz projeyle yer temini ve nakil işlemlerine katkı sağladık” denildi.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı