Düzce’de Vali Atay’dan sel mağdurlarına geçmiş olsun ziyareti


Gündem 7.07.2021 15:00:00 0
Düzce’de Vali Atay’dan sel mağdurlarına geçmiş olsun ziyareti

Düzce’deki sel ve su baskınlarına müdahale çalışmaları devam ediyor. Cumayeri, Akçakoca ve Kilimli ilçelerinin köylerinde mahsur kalan 103 kişi kurtarıldı.

DÜZCE (İGFA) - Düzce’de dün başlayan aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen sel ve su baskınlarına müdahaleler sürüyor.

Düzce Valisi Cevdet Atay, kurum amirleri ile birlikte, su taşkını meydana gelen köylerde ekiplerin çalışmalarını yerinde takip ederek, sakinlere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Su taşkınından etkilenen vatandaşlarımıza yaraların sarılması için devletin tüm imkanları ile sahada olduklarını ifade eden Vali Atay, AFAD Kriz Merkezinde durum değerlendirmesinde bulunduklarını belirterek, "Tüm birimlerimiz sahada olup, gelen çağrı ve ihbarların hepsi değerlendirerek anında müdahale edilmektedir" dedi.

Bu arada dere yatakları ve civarında oturanlar da güvenli bölgelere tahliye edildi. Ölü ve yaralının olmadığı bildirilen selde, müdahale için Genelkurmay Başkanlığından 1 arama kurtarma helikopteri görevlendirildiği kaydedildi.

https://twitter.com/duzce_valiligi/status/1412730798873186306

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı