Ebru Gündeş ile Reza Zarrab resmen boşandı


Gündem 29.05.2021 12:00:00 0
Ebru Gündeş ile Reza Zarrab resmen boşandı

Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde 22 Nisan’da görülen dava sonunda çiftin boşanmasına hükmedilmişti.

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın nisan ayında karar verilen boşanma davası resmi olarak sonuçlandı. Boşanma kararının ardından kızı Alara ile Zarrab’ın yanına Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) giden Gündeş, Türkiye’ye döndü. Gündeş’in dönüşüyle çiftin avukatları boşanma kararını kesinleştirdi ve evlilik resmen sona erdi.

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab arasındaki boşanma davası, 22 Nisan’da sonuçlandı. Beykoz 2. Aile Mahkemesi, çiftin boşanmasına hükmetti. Boşanma kararının ardından kızları Alara ile ABD’ye giden Gündeş, geçen hafta Türkiye’ye döndü. Sanatçının dönüşüyle dava kararı kesinleşti ve çift resmen boşandı.

Hürriyetten Toygun Atillanın haberine göre, Ebru Gündeş dava dilekçesinde, "Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını" gerekçe gösterip, Reza Zarrab’ın bir daha Türkiye’ye dönmeyeceğini ve başka kadınlarla ilişki yaşadığını öne sürmüştü.

Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde 22 Nisan’da görülen dava sonunda çiftin boşanmasına hükmedildi. Davanın "anlaşmalı" olarak sona erdiği ilk kez 7 Mayıs’ta gündemde yer aldı. Tek celsede sonuçlanan davada çiftin kızları Alara’nın velayeti Ebru Gündeş’e verildi. Gündeş dava sonrası kızı Alara ile birlikte nisan ayının son günlerinde ABD’ye gitti. Bu sürede kızı Alara babası Reza Zarrab’la birlikte kaldı.

Yaklaşık 1 ay ABD’de kalan anne-kız, 21 Mayıs Cuma günü Türkiye’ye döndü. Gündeş’in dönüşüyle çiftin avukatları 24 Mayıs’ta kararı tebliğ ettirdi. Gündeş ve Zarrab’ın evliliği resmen bitti.


Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’ Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Başkan Yalçın: “Yaşam çıtasını çok yükselttik” Başkan Yalçın: “Yaşam çıtasını çok yükselttik”
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak? 2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?