Gündem

Gündem Haberleri

Ejder Turizm Bursaya geldi

Türkiye’den Güney Amerika ve Asya ülkelerine tur düzenleyen İstanbul merkezli Ejder Turizm Bursa’da Özlüce’deki yeni yerinde hizmete giren İştur Turizm AŞ ile anlaşmaya vardı. Bursalılar, Güney Amerika ve Asya turlarına şimdi çok daha yakın olacaklar.


Gündem 22.04.2021 12:30:00 0
Ejder Turizm Bursaya geldi

BURSA (İGFA) - Ejder Turizm Bursa ve Bölgesi Tek Yetkili Satış Acenteliğini aldıklarını belirten İştur Kurucu ortağı Hüseyin İşcan, “Bugüne kadar turizme uçak ve konaklama hizmetleri veriyorduk. Bu anlaşma ile Bursalılara hem Güney Amerika, hem de Asya ülkeleri için ülkemizin önemli organizatörlerinden olan Ejder Turizm ile anlaştık” dedi.

Ejder Turizm Genel Müdür Yardımcısı Ozan Meydan, anlaşma sonrası yapmış olduğu açıklamada, “Bursalıların artık İstanbul’a gelerek tur almalarına gerek kalmadı. Pandemi nedeniyle sessiz sedasız bir kutlama yaptık. Güney Amerika ve Asya ülkeleri turları için Bursalıların bugünden itibaren emrindeyiz” diye konuştu.

Özlüce’deki Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı’ndaki yeni ofisindeki anlaşmaya Ejder Turizm Genel Müdür Yardımcısı Ozan Meydan, Operasyon Müdürü Faruk Gündoğdu, şirket çalışanlarından Gülşah Baki Köknaroğlu, Eda Sirkecibaba ile İştur kurucu ortaklarından Hüseyin İşcan, Burcu İşcan, İştur Turizm Operasyon Müdürü Hakan Sakarya ve Bilet Departmanı sorumlusu Can Ekentok katıldı.

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı