Emek Partisinden patates ve soğan tepkisi

TMO tarafından Kocaeli Gebze Belediyesi’ne teslim edilen ve vatandaşa ücretsiz olarak ulaştırılması planlanan patates ve soğanların, "Huzurlu Gönüller Eğitim Vakfı" aracılığıyla vatandaşa dağıtılmasına EMEP Darıca İlçe Başkanı Orhan Kaya tepki gösterdi.


Gündem 26.04.2021 01:30:00 0
Emek Partisinden patates ve soğan tepkisi

KOCAELİ (İGFA) - İşçi ve emekçileri patates, soğana muhtaç hale getirenlerin dağıtımda da adaletsizlik yaptığını öne süren Emek Partisi (EMEP) Kocaelinin Darıca İlçe Başkanı Orhan Kaya, "Vatandaşa ulaşması gereken patates ve soğan dağıtımı iktidar partili belediye eliyle tarikatlara veriliyor. Bütün imkanları kendi çevresine peşkeş çeken iktidar, bayrak törenleriyle dağıttığı patatesi bile kendi örgütlenmesinin bir aracı haline getiriyor. Kendisinden olana devletin tüm imkanlarını açan iktidar, işçi ve emekçilere zırnık koklatmıyor, düşmanca davranıyor" tepkisinde bulundu.

 "İŞÇİ VE EMEKÇİLER BU GİDİŞE DUR DİYECEK"

Her mahallenin muhtar ve ihtiyar heyetinin dağıtım konusunda tercih edilmesi gerektiğini ifade eden Kaya, "Muhtarlıklar gerçek ihtiyacı olanları herkesten iyi bilirler, neden dağıtıma dahil edilmediler? Hükümet ve belediyeler bu işi de siyasi fırsata çevirdi. İlçemizdeki yoksul vatandaşlar salgın koşullarında daha da zor duruma düşmüştür. Yine ilçemizde işsizlik de hat safhadadır. Bu sorunlar on kilo patates, on kilo soğanla çözülemez. Hükümet her aileye insanca yaşayabilecek düzeyde maddi destek sağlamalıdır. İşten atmalar yasaklanmalı, patronların Kod-29 yalanları sonlandırılmalıdır" diye konuştu.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor