EMNİYETTEN BÜYÜK DARBE! ISPARTA OTOGARINDA TAM 11 KİLO...


Gündem 22.04.2021 16:35:00 0
EMNİYETTEN BÜYÜK DARBE! ISPARTA OTOGARINDA TAM 11 KİLO...

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri olarak uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlar kararlılıkla sürüyor.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Isparta otogarına yolcu otobüsüyle gelen K.İ. ve onu karşılamaya gelen Ö.Y. isimli şahıslar yapılan operasyonla yakalandı. Şüpheli şahısların üst ve eşyalarında yapılan arama sonucu yatak hurcu içerisindeki sünger arasına gizlenmek suretiyle yatak süsü verilmiş 11 paket halinde, toplam 11 kilo, 400 gram  Kubar Esrar maddesi, valizin içerisinden 26 gram Toz Esrar maddesi ve 1 adet Ecstasy Hap ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” , “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak”  suçlarından işlem yapılırken, 1 şüpheli Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 şüpheli de tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı