Gündem

Gündem Haberleri

Eren-15 şehidine Ankara’da veda


Gündem 30.05.2021 15:30:00 0
Eren-15 şehidine Ankara’da veda

Ağrıda Eren-15 operasyonunda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş, Ankarada düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

ANKARA (İGFA) - Eren-15 Ağrı Dağı-Çemçe Madur Operasyonu kapsamında Doğubayazıt kırsalında yürütülen operasyon sırasında terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş, Ankarada son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ankara Valisi Vasip Şahin, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, bazı milletvekilleri, bazı eski bakanlar ile diğer ilgililer katıldı.

Cami avlusuna kortej eşliğinde getirilen tabutun başında askerler nöbet tuttu. Şehidin ailesi ve yakınları cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Top arabasına alınan şehidin naaşı, toprağa verilmek üzere Ankara Bağlum Mezarlığına götürüldü.


Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde
Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü
Başkan Arı Lale sanayide Başkan Arı Lale sanayide
Büyükkılıç: “Kütüphanelerimizle bugünümüzü ve yarınlarımızı ihya ediyoruz” Büyükkılıç: “Kütüphanelerimizle bugünümüzü ve yarınlarımızı ihya ediyoruz”
Düzce'de 53 yaşındaki kişi çatıdan düştü Düzce'de 53 yaşındaki kişi çatıdan düştü