Gündem

Gündem Haberleri

Eriksen’e kalp pili takılacak


Gündem 17.06.2021 15:00:00 0
Eriksen’e kalp pili takılacak

Danimarka Futbol Federasyonu, EURO 2020deki Finlandiya maçında kalp krizi geçiren Christian Eriksenin yaşamını kalp piliyle sürdüreceğini açıkladı.

EURO 2020de oynanan Finlandiya-Danimarka maçında bilincini kaybederek hastaneye kaldırılan ve yürekleri ağza getiren Christian Eriksenin son durumuyla ilgili Danimarka Futbol Federasyonundan bir açıklama yayınlandı.

DBUnun açıklamasına göre Eriksen; yapılan tetkiklerin ardından doktorların önerisiyle ICD adı verilen bir çeşit kalp piliyle yaşamını sürdürmeyi kabul etti.


Açıklamada; "ICD cihazı, ritim bozukluklarından sonra gereklidir ve bu yöntem hem ulusal hem de uluslararası uzmanlar tarafından onaylandı" ifadelerine yer verildi ve Eriksenin tedavi planını kabul ettiği açıklandı.

DBU son olarak herkesi, Christian Eriksen ve ailesinin huzur ve mahremiyetine saygı gösterilmeye davet etti.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı