Eş zamanlı kapsamlı soruşturmalar başlatıldı


Gündem 29.07.2021 16:30:00 0
Eş zamanlı kapsamlı soruşturmalar başlatıldı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere yurdun çeşitli noktalarında ardarda gelen yangınların ortaya çıkış sebebi üzerine eş zamanlı kapsamlı soruşturmaların başlatıldığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından dün başlayan ve bugün de çeşitli noktalarda çıkan orman yangınlarıyla ilgili paylaşımda bulundu.

İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, milli servet olan ormanlardaki yangınları kontrol altına almak ve etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için Cumhurbaşkanı Erdoğanın devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini belirterek, tüm kurumların sahada vatandaşların yanında çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. "Ülkemizin farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınları hepimizin ciğerini yaktı" diyen Altun, paylaşımında, "Bu yangınlar sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allahtan rahmet yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Yangınların ortaya çıkış sebebi üzerine kapsamlı soruşturmalar da başlatılmıştır. Sorumlular en kısa zamanda doğamıza ve ormanımıza karşı giriştikleri bu saldırının hesabını verecektir. Dualarımız yangınlarla mücadele eden ormanın kahramanları ile. Hepimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1420723011871723529

Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor