Fatih Terim Messi’nin hocası oluyor


Gündem 24.05.2021 01:30:00 0
Fatih Terim Messi’nin hocası oluyor

Galatasarayla sözleşmesi sona eren, Başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin yola devam etmeyeceğini açıkladığı Fatih Terimin, Barcelonanın yeni teknik direktörü olabileceği iddia edildi. Footballfansstuffın iddiasına göre, Barcelonada teknik direktör olarak düşünülen Terim, ciddi adaylar arasında.

Beklenen başarıları uzun süredir ortaya koyamayan Katalan devi, yıldızlara söz geçirebilecek deneyimli bir hocayı takımın başına geçirmek istiyor. Katalan devinin, Fatih Terimi gündemine aldığı öne sürüldü.

"SÖZLEŞMEM BİTİYOR"

Fatih Terim, ligde oynanan son maçın ardından, "Benim sözleşmem bu ay itibarıyla sona eriyor" demişti. Terimin, bir süredir Galatasarayda devam etmek istemediğine yönelik söylentiler de var. Kariyerinde daha önce Fiorentina ve Milanı da çalıştıran Terim, Barcelonanın ciddi adayları arasında. Önümüzdeki günlerde sürpriz bir gelişme yaşanabilir.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı