Gündem

Gündem Haberleri

Fransa’dan flaş Türkiye kararı


Gündem 17.06.2021 12:30:00 0
Fransa’dan flaş Türkiye kararı

Türkiyenin Paris Büyükelçisi Ali Onaner Fransanın Türkiyeyi seyahat kısıtlamalarında kırmızı listeden turuncu listeye çektiğini açıkladı.

Paris Büyükelçisi Ali Onaner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Fransanın Türkiyeyi seyahat kısıtlamaları listesinde kırmızıdan turuncuya geçirdiğini duyurdu.

Yeni kararı Twitter hesabından duyuran Onaner, "Sağladığımız detaylı bildiler sonucunda, Fransa seyahat kısıtlamaları listesinde kırmızıdan turuncuya geçtiğimiz az önce açıklandı. Tüm seyahat edeceklere sağlıklı ve güzel tatiller dilerim" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliOnaner/status/1405408331410333698

Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü