Galatasaray elendi, Beşiktaş 200 bin Euro kaybetti


Gündem 29.07.2021 11:30:00 0
Galatasaray elendi, Beşiktaş 200 bin Euro kaybetti

Galatasarayın elenmesiyle Türkiyeyi Şampiyonlar Liginde temsil edecek Beşiktaş yayın gelirlerinden 200 bin euro kaybetti.

Galatasaray, Hollandanın PSV Eindhoven takımına iki maçta 5-1 ve 2-1lik skorlarla yenilerek Şampiyonlar Ligine veda etti.

Ajansspordan Ozan Ermişin haberine göre Galatasarayın elenmesiyle Beşiktaş fazladan 200 bin euro kazanma imkanını kaybetti.

Eğer Galatasaray, PSVyi elese ve gruplara da kalmayı başarsa Beşiktaş, yayın havuzu gelirinden alacağı para artacaktı. PSV, kulüp puan sıralamasında Beşiktaşın üzerinde bulunuyor bu nedenle de gruplara kalırsa, Beşiktaştan daha fazla yayın geliri elde edecek.

Öte yandan Galatasaray gruplara kalmayı başarsaydı yayın geliri iki kulüp arasında yüzde 55 ve yüzde 45 diye paylaşılacağından Beşiktaşın geliri azalacaktı. Galatasaray, PSVyi elese ancak gruplara kalamasa Beşiktaş 200 bin euro daha kazanacaktı.

Galatasaray ise play-off turuna kalmadan Şampiyonlar Liginden elendiği için 6 takıma verilecek 5 milyon eurodaki payından oldu.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...