Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep’te asfalt seferberliği


Gündem 26.07.2021 11:30:00 0
Gaziantep’te asfalt seferberliği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi son iki yılda yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları doğrultusunda şehrin ulaşım ağını vatandaşlar için hem güvenli hem de trafik yoğunluğundan arındırılmış bir hale getiriyor.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2020-2021 asfalt sezonu kapsamında “Yol Medeniyettir” düsturundan hareket ederek, pandemi koşullarını fırsata çevirdi. Kenti karış karış inceleyen ekipler, toplamda 175 bin 210 ton asfalt ile yol bakım onarım işlemi gerçekleştirirken 110 kilometrelik yol için de sıcak asfalt serimi yaptı. Ayrıca hizmete alınan 300 kilometrelik sathi kaplama yol sayesinde de kent merkezine uzak alanların ulaşım problemleri kısa sürede çözüme kavuşturuldu.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin hummalı çalışmalarının nihayete ermesinin ardından ilgili muhitlere ziyaretlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir araya geldiği mahalle sakinlerinin yapılan hizmet hakkındaki görüşlerini alırken bölgedeki eksiklikleri de birinci elden öğrenerek mesaisinin verimli geçmesini sağlıyor.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor