Gaziantep’te yangından etkilenen 72 aileye Büyükşehir’den yardım eli


Gündem 6.06.2021 00:00:00 0
Gaziantep’te yangından etkilenen 72 aileye Büyükşehir’den yardım eli

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şirinevler Mahallesi’nde bir sitede gerçekleşen yangından etkilenen 72 aileye yardım eli uzattı.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Şehitkamil ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi’nde bulunan bir sitede bina çatısında Cuma günü öğle saatlerinde çıkan yangın sonrası 72 ailenin imdadına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ulaştı.
Alevlerin büyümesiyle bitişik binanın çatısına sıçrayan yangın, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekibi tarafından 2 saat süren uğraşların ardından söndürüldü. Yangın sonrası elektrik ve su hatlarının tahrip olması nedeniyle sıkıntı yaşayan site sakinleri için Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri her aileye gıda yardımında bulundu.
Site bahçesine kullanım amacıyla çadır ve sandalye getiren ekipler, sıcak yemek ve su servisi için hazırlıklarını tamamladı. Öte yandan 1 bloğun ivedi olarak elektrik aksamının tamiratını yapılarak oturulabilir hale getirildi. Hasar tespit çalışmalarının ardından binanın eski haline getirilmesi için faaliyete geçilecek. Ekipler, mağdur ailelerden talepte bulunanlar için ise konaklayacakları yer tahsisinde bulundu.


9 günlük bayram tatili sektörü hareketlendirdi 9 günlük bayram tatili sektörü hareketlendirdi
İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi
CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı