Gaziantepte "Aile ve Dini Rehberlik Merkezi” temeli atıldı

Gaziantepte aile bireylerine sağlıklı bir ortam oluşturmak amacıyla “Aile ve Dini Rehberlik Merkezi” için temel atma töreni düzenlendi.


Gündem 26.03.2021 19:00:00 0
Gaziantepte
GAZİANTEP (İGFA)- Küreselleşmenin beraberinde getirdiği olumsuz etkileri ortadan kaldırmak, aile içi iletişimi doğru zamanlama ile iyi hale dönüştürmek ve sürdürülebilir kılmak adına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İl Müftülüğü ve hayırsever Asım Kökoğlu iş birliğinde yapılacak “Aile ve Dini Rehberlik Merkezi” nin temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, aile kurumunun önemini vurguladı. "Küreselleşme, dijitalleşme, göç, büyük aileden çekirdek aileye döndük, gittikçe bireyselleşiyoruz" diyen Başkan Şahin, "Bireysellik bizleri yalnızlaştırıyor, mutsuzlaştırıyor ve sorunlarımızı daha da büyütüyor. Oysa ailenin kuvvetli bir şekilde yoluna devam etmesi gerekiyor. Biz bu merkezleri çoğaltarak, sorunları çözme kapasitemizi arttırarak, gençleri daha güzel yetiştirerek geleceğe hazırlanıyoruz” diye konuştu. 

Birçok sıkıntıya deva olacak 3 kattan oluşacak merkezin içerisinde 1 kütüphane, 1 seminer salonu, 5 adet derslik bulunacağı, ayrıca psikolojik danışmanlık ve manevi danışmanlık hizmeti verileceği öğrenildi.


Lvbel C5 ilklere imza atmaya devam ediyor Lvbel C5 ilklere imza atmaya devam ediyor
'Orta Koridor' Kalkınma Yolu ile güçlenecek 'Orta Koridor' Kalkınma Yolu ile güçlenecek
Kocaeli'de sürüş güvenliği artıyor Kocaeli'de sürüş güvenliği artıyor
Dokuz Eylül'ün kalitesine bir tescil daha Dokuz Eylül'ün kalitesine bir tescil daha
Efes Selçuk'ta mali hizmet kalitesinde yükseliş Efes Selçuk'ta mali hizmet kalitesinde yükseliş