Gebze’deki dev proje kuzey yan yola yoğunlaştı

Kocaelide Gebze ilçesi TEM Otoyolu Köprüleri Bağlantı Yolları 1. Etap Yapım İşi projesi kapsamında kuzey yan yolda üst yapı çalışmaları gerçekleştiriliyor.


Gündem 11.04.2021 10:00:00 0
Gebze’deki dev proje kuzey yan yola yoğunlaştı
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli’nin Gebze ilçesi şehir merkezi ile OSB’leri arasındaki ulaşımı rahatlatacak olan “Gebze İlçesi TEM Otoyolu Köprüleri Bağlantı Yolları 1. Etap Yapım İşi” projesinde, kuzey yan yollardaki çalışmalar devam ediyor. Tamamlandığında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracak projede, çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor. İş dahilinde Tembelova Köprüsü kuzey tarafındaki yan yolda alt temel, PMT, BSK bitümlü sıcak asfalt ve binder asfalt tabakalarının serimi yapılıyor. Proje kapsamındaki bu bölgede taş duvar imalatı, elektrik alt yapı işleri, aydınlatma, telekomünikasyon, yağmursuyu ve kaldırım imalatları gerçekleştiriliyor.

Proje kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Bağlantı Yolu 1 (Tembelova Köprüsünün yanında) ve Bağlantı Yolu 4 (Kirazpınar Köprüsünün yanında) köprülerinin Kuzey ve Güney yan yolları ile köprü bağlantı yolları, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından altyapı ve üstyapı işleri ile birlikte tamamlandı. İki yeni köprünün yol işleri kapsamında asfalt serimi, otokorkuluk, toprakarme duvar ve kaldırım imalatları gerçekleştirildi. 


Beyaz eşya sektörü istikrarla gücünü koruyor Beyaz eşya sektörü istikrarla gücünü koruyor
TOFAŞ U14 Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek finalde TOFAŞ U14 Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek finalde
Filistin’e Özgürlük Filosu katılımcıları Mardin’de  Filistin’e Özgürlük Filosu katılımcıları Mardin’de 
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı 2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
TÜBİTAK ödülleri Bursa'da sahiplerini buldu TÜBİTAK ödülleri Bursa'da sahiplerini buldu