GENÇLİK MERKEZLERİNİN HAFRİYATLARI ALINDI, İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR


Spor 27.04.2021 23:44:00 0
GENÇLİK MERKEZLERİNİN HAFRİYATLARI ALINDI, İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Isparta Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasındaki protokolle üç mahallede yapılacak olan Gençlik Merkezlerinin inşaat alanı hafriyatları alındı, fore kazıkları çakıldı, temel seviyesine getirildi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehri sporcu merkezi yapma ve gençlerin hem iyi şekilde dinlenmeleri, sosyal aktivitelerini yapabilmeleri, hem de derslerine hazırlanabilmeleri amacıyla hazırladığı projeler tek tek hayat buluyor.

Bunlardan birisi de içerisinde başta merkezin yapılacağı mahalle olmak üzere şehirdeki gençlerin yanı sıra kadınlara yönelik de önemli eğitim ve aktivitelerin yer alacağı Gençlik Merkezleri. Bu merkezlerin ihaleleri geçen günlerde yapılmıştı.

İhalelerin tamamlanmasının ardından Vatan, Davraz ve Fatih Mahallelerine yapılacak olan Gençlik Merkezleri ile ilgili ilk kazmalar vuruldu. Davraz Mahallesi Gençlik Merkezinde hafriyat alımı tamamlandı, fore kazıkların çakımı gerçekleştiriliyor. Vatan Mahallesi Gençlik Merkezi ile Fatih Mahallesi Gençlik Merkezinde de grobeton dökümü tamamlanırken, inşaat hazırlık aşamasına geçildi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Kaya, üç gençlik merkezinin inşaatına başlandığını duydurdu. Kaya, “Gençlik merkezlerinin hafriyatları alındı, zemin sağlıklaştırma işlemleri devam ediyor. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen gençlerimize büyük önem veriyor. Bu merkezlerde gençlerimiz için aktivite alanları, ders çalışma alanları gibi değişik noktalar yer alacak. 4 ay gibi kısa bir sürede buraları bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Mahallelerine gençlik merkezi yapılacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt da, “Başkanımızın büyük özveri ve gayretleriyle mahallemize gençlik merkezinin temelleri atıldı. Mahallemizin ve çevre mahallelerimizin gençleri bu merkezde aktivitelerini yapabilecek derslerini çalışabilecekler. Bu konuda Şükrü Başkanıma çok teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı