Gündem

Gündem Haberleri

Gölcüklüler rahat nefes alacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi’ndeki çalışmalarda büyük aşama kaydedildi.


Gündem 30.03.2021 10:30:00 0
Gölcüklüler rahat nefes alacak
KOCAELİ (İGFA)- Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma ile Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi yenileniyor. 1 kilometrelik caddenin İzmit-Gölcük istikametinde binder asfalt serimine başlandı. Önümüzdeki günlerde asfalt serimi yapılan yol araç trafiğine açılacak. Gölcük Kavaklı Caddesi Gölcük-İzmit istikametinde ise terasman ve üst yapı çalışmaları devam edecek.

1 kilometrelik caddeye 5 bin 650 ton plent mix temel serecek ekipler, 2 bin 350 ton binder, 1.525 ton da aşınma asfaltı sererek Kavaklı Sahil Caddesi’ni konforlu ve modern bir hale getirecek.  Çalışmalar tamamlandığında dekoratif aydınlatmalar, yürüyüş ve bisiklet yoluyla ışıl ışıl olacak. Kavaklı Cadde’si Gölcüklülerin nefes alacağı bir yer olacak.

12 metre genişliğe çıkarılacak Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi orta refüje yapılacak dekoratif aydınlatmalarla estetik bir görünüme kavuşurken bisiklet sürücüleri için yapılacak bisiklet yoluyla vatandaşlar rahatlıkla ve konforlu bir şekilde bisikletlerini sürebilecek.


Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor
'1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül '1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül
Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program düzenledi Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program düzenledi
'Yapay zeka destekli müze'ye öncülük edecek 'Yapay zeka destekli müze'ye öncülük edecek
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon