Yaşam

Yaşam Haberleri

GÖZLER KABİNE TOPLANTISINDA


Yaşam 31.05.2021 19:03:00 0
GÖZLER KABİNE TOPLANTISINDA

 Türkiye'nin gözü bugünkü Kabine toplantısına çevrildi. Toplantıda, lokanta ve kafelerin masa sınırlamasıyla açılması ve cumartesi sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılması bekleniyor. Pazar kısıtlamasına bir süre daha devam edilmesi planlanıyor. Hafta içi yasakların da saat 23.00'e çekilmesi üzerinde duruluyor. Gözlerin çevrildiği kabine toplantısı Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğide başladı. İşte son dakika haberinin detayları.

Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplanıyor. Merakla beklenen normalleşme için ilk tarih olan 1 Haziran için kritik kabine toplantısı ve kabine kararları günü geldi. Bugün gerçekleşecek olan toplantıdan sonra Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi normalleşme süreci açıklamasını yapması bekleniyor. İşte atılacak adımlar ve kademeli normalleşmede yeni kademeye dair son dakika ayrıntıları ve ipuçları

KABİNEDE EN ÖNEMLİ GÜNDEM KADEMELİ NORMALLEŞME KARARLARI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanması beklenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin en önemli gündem maddesi yine pandemi ve kısıtlama kararları olacak. Alınacak kararlar içerisinde ilk aşamaya göre daha geniş bir normalleşme adımı ve işletmelere gelebilecek yeni özgürlüklerin ele alınması bekleniyor.

SON DAKİKA BAZI İŞLETMELERİN AÇILMASI VE HAFTA SONU YASAĞININ 1 GÜNE İNMESİ GÜNDEMDE

Toplantıda, restoran, lokanta ve kafelerin masa sınırlaması ile açılması, cumartesi sokağa çıkma kısıtlamasının ise kaldırılması bekleniyor. İşletmelerde iç mekan-dış mekan kullanımı da toplantı da tartışılacak.


Bursalı firmalar bu fuara odaklandı Bursalı firmalar bu fuara odaklandı
Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi
Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik